OPDRACHTGEVERS

Stichting CAV
Stichting CAV ondersteun ik bij hun communicatie. Van het afnemen van interviews en het schrijven van nieuwsbriefartikelen tot het maken van folders, het herschrijven van flyerteksten en het geven van input voor hun marketingcommunicatieplan.

Erwin Bel, directeur-bestuurder Stichting CAV
Stichting CAV is haar communicatiebeleid aan het optimaliseren.
Femke betekent hierin veel voor ons. Ze maakt nieuwsbrieven, geeft ons marketingcommunicatiebeleid vorm en werkt communicatiethema’s uit voor onze profilering. Dit doet ze op een enthousiaste, open en energieke manier.
We zijn blij met haar.’

Boom Lemma uitgevers, onderdeel van Boom uitgevers Amsterdam
Voor Boom Lemma uitgevers redigeerde ik de kopij van het studieboek voor hoger onderwijs High Impact Learning voor het fonds Onderwijskunde.

S2 uitgevers
S2 uitgevers nam ik werk uit handen door het redigeren van het e-book De addertjes onder het gras, voor iedereen die op zoek is naar een uitgever.

Stella de Jager, oprichter en uitgever S2 uitgevers
‘Femke is een gedegen redacteur die als geen ander kan omgaan met deadlines. Stressbestendig en betrouwbaar levert zij altijd volgens afspraak op. Ik heb vijf jaar met Femke samengewerkt bij een grote uitgeverij en nu huur ik haar in als freelancer. Heb je een complexe of spannende redactieklus, dan zou ik Femke zeker aanbevelen als stabiele factor.’

Vilans, kenniscentrum voor langdurende zorg
Vilans hielp ik met het redigeren en herschrijven van kopij voor het online werkboek Vernieuwend Leren, het redigeren van een rapport over Domotica en het schrijven, redigeren en inkorten van informatie over het gebruik van Consumentenelektronica in de zorg.